Waarneming en Perceptie

Cursussen

Waarneming en perceptie

   

Ruimtelijke Waarneming en Perceptie

Vanmiddag weer op pad geweest om te werken aan ruimtelijke waarneming. Als je ogen niet doen wat ze moeten doen, ga je onbewust met je lichaam zorgen dat je de informatie toch goed ziet. Maar andersom werkt het ook zo. Als je door een ongeluk of fysieke klachten je lichaam niet meer netjes in balans en evenwicht kunt houden, ben je voortdurend aan het compenseren. Dit gaat ten koste van zuivere, visuele waarneming. Dit kan verstrekkende gevolgen hebben en zelfs leiden tot een burn-out!

Claudia van der Smaal

Zienwijzer, Diemen

Masterclass Bioptor +

Stuur jouw ervaring en mening over deze cursus naar info@deklineparel.nl en je praktijknaam en plaatsnaam zal hier worden vermeld.

Leerweg Visuele Vaardigheden

 

 

 

Als orthopedagoog, als ervaringsdeskundige in visuele training en als mens, heb ik veel geleerd van de leergang visuele vaardigheden. Alle theorie en uitleg voelen als logisch en natuurlijk. Voor mij was het niet veel leren, maar veel herkennen. Ik neem dit alles mee in mijn ontwikkeling als orthopedagoog en visueel trainer.

Het eerste deel is theoriegericht. Dit vond ik heel fijn, omdat ik veel achtergrondinformatie en theorie nodig heb om nieuwe stof eigen te maken. Het tweede deel is meer praktijkgericht om de oefeningen en dergelijke onder de knie te krijgen. Al met al is deze leergang een aanrader en een verrijking!

E.G.

orthopedagoog en ondernemer

De cursus visuele vaardigheden bij Ciska Beijer heeft mij veel meer inzicht gegeven in de ontwikkeling en werking van het visuele systeem en daaraan gekoppeld de ontwikkeling van het kind. Duidelijke uitleg en ook praktische oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan. Zeer aan te raden dus!

M.A.W.

Neuro Ontwikkelings therapeut en EMDR therapeut.

Vragen? Stuur een berichtje!

REFLEX INTEGRATIE

Lees meer…

KIND IN BEWEGING

Lees meer…

De Kleine Parel staat voor

kwaliteit, betrokkenheid en passie

blijf je verwonderen...

wees nieuwsgierig en innovatief!