Anders kijken naar kinderen

Cursussen

anders kijken naar kinderen

   

Jamara Rekenen Ouder & Kind Training op maat

 

 

Ik was heel benieuwd naar Jamara. Zou het iets voor mijn zoontje zijn? Ik begreep al gauw dat het niet gaat om het aanleren van trucjes, maar dat er bij Jamara gewerkt wordt aan inzicht. Mijn zoontje had dat redelijk snel door, en toen maakte het niet meer uit wat voor soort sommen hij voogeschoteld kreeg. Hij heeft er nu nog steeds plezier van! Dit is echt rekenen met gemak!

Peter C..

Jamara RekenCoach opleiding

 

 

Mijn kind had een rekenachterstand van 13 maanden. We hebben 3 maanden allerlei  beweegoefeningen gedaan en is hij in 3 maanden tijd 7 rekenmaanden vooruit gegaan, zonder op school te hoeven rekenen! De oefeningen vond hij érg leuk!  

Mariska S.

Kind in Evenwicht - Carla van Wensen

In mijn werk ervaar ik een grote behoefte aan deze manier van werken. Het is een zachte, heel effectieve manier, die past bij de soort ouders en kinderen die in mijn praktijk komen. Het voelt alsof we met ‘Kind in evenwicht’ sneller en met minder toeters en bellen naar de kern komen. 

Simone N.

REFLEX INTEGRATIE

Lees meer…

KIND IN BEWEGING

Lees meer…

De Kleine Parel staat voor

kwaliteit, betrokkenheid en passie

blijf je verwonderen...

wees nieuwsgierig en innovatief!