Anders kijken naar kinderen

Cursussen

anders kijken naar kinderen

   

Kind van 9 expert - DenkDag

 

 

 

Ik vond het een hele bijzondere dag. Nooit geweten (ondanks mijn kennis en ervaring binnen de Jeugdhulpverlening) dat deze fase in het leven zo’n veelzeggende en bepalende periode was. Ik heb veel bevestiging gekregen; door terug te gaan naar mijn eigen jeugd als 9 jarige, wat er in deze fase zo belangrijk is om als ouder/begeleidster uit te dragen naar het kind! Ik hoop dat veel mensen die deze dag hebben gevolgd dit door kunnen geven, zodat ieder kind krijgt wat hij/zij verdient!!

Chantal

Jeugdhulpverlener

Kind van 9 expert - DoeDag

 

 

 

​Ik heb mij heel welkom en verzorgd gevoeld. Veel waardevolle informatie die een plek geven aan wat ik voelde en ervaarde met mijn negenjarige. Echt iets voor iedere ouders, leerkracht en hulpverlener om zich bewust van te zijn. Simone geeft het met een mooie energie en interesse.
Naomi Doeze Jager

Naomi

Jamara Rekenen Basis Training

 

 

 

Door Jamara is mijn kind in 3 maanden tijd 7 rekenmaanden vooruit gegaan, zonder op school te hoeven rekenen! De beweegoefeningen waren érg leuk!  

Mariska S.

Kind van 9 expert - VoelDag

Een hele inspirerende dag! Naast kennis over alles waar kinderen in deze leeftijdsfase mee te maken en te dealen hebben, heb ik oook het kind van 9 in mezelf even weer mogen voelen. Hiervoor beklijft alles nog beter en blijft het hangen! Ik heb vele tips en tops gekregen voor in mijn eigen (kinder)coachingspraktijk, die ik zeker ga gebruiken!

E.H.

Kindercoach

Kinderbrein en Bewegen

Ik heb drie super interessante dagen gehad bij Carla van Wensen tijdens de opleiding kinderbrein en bewegen. Vol enthousiasme toegespitst op de deelnemers van de cursus kon Carla iedereen boeien. Ik kijk na deze opleiding op een heel andere wijze naar de kinderen in mijn klas.

Sandra D.

Kind in Evenwicht Jaaropleiding

In mijn werk ervaar ik een grote behoefte aan deze manier van werken. Het is een zachte, heel effectieve manier, die past bij de soort ouders en kinderen die in mijn praktijk komen. Het voelt alsof we met ‘Kind in evenwicht’ sneller en met minder toeters en bellen naar de kern komen. 

Simone N.

Meer ontdekken…

Vragen? Stuur een berichtje!

REFLEX INTEGRATIE

Lees meer…

KIND IN BEWEGING

Lees meer…

De Kleine Parel staat voor

kwaliteit, betrokkenheid en passie

blijf je verwonderen...

wees nieuwsgierig en innovatief!