Brain@Work Essential Movements

Cursussen

Brain@Work Essential Movements

   

Brain@Work for Schools

Data: 3 en 4 november 2019

Locatie: Delft

Trainer: Patricia Taylor, Wil van Kessel

Dit is wat ik bij mij op school goed kan gebruiken. Ik heb mijn groep enthousiast aan het bewegen gezet, en ze vinden het alleen maar leuk. Ik vertel ze niet meer dat ze stil moeten zitten, maar krijgen wel een gerichte opdracht van mij. Win-Win situatie.

Juf Anneke

Basisschool, Delft

Brain@Work for Schools

Data: 18 en 19 januari 2020

Locatie: Delft

Trainer: Patricia Taylor, Wil van Kessel

De kinderen in mijn groep 4 zijn na het implementeren van deze methode in de klas veel gerichter aan het werk, ze zijn zich bewuster van zichzelf en de ander, hebben meer oog voor elkaar, en kunnen langer bij een taak blijven. We starten de dag met korte oefeningen, doen tussendoor beweegspelletjes, en vlak voor de kinderen naar huis gaan sluiten we de dag met kleine bewegingen af… kinderen vinden het super!

Juf Barbara

Basisschool, Den Haag

Op een rijtje

3 en 4 november 2019 | Brain@Work for Schools

18 en 19 januari 2020 | Brain@Work for Schools

Methodes voor Reflexintegratie

Voordat je begint aan een reflexintegratie cursus of opleiding wil je misschien eerst weten welke methodes er bestaan, wie de grondleggers zijn, wat ze met elkaar te maken hebben, wat onderlinge verschillen en overeenkomsten zijn, op welke manier ze reflexen integreren, hoe ze ‘voelen’ en welke methode het beste past bij jouw professionele en/of privé situatie.

We adviseren je om dan eerst mee te doen met de Reflexintegratie Carroussel, waar je een goed beeld krijgt van de verschillende methodes.

Zelf ervaar je de reflexintegratie methodes aan den lijve, je krijgt persoonlijk advies en je ontdekt welke methode je het meest aanspreekt.

Meer ontdekken…

Vragen? Stuur een berichtje!

REFLEX INTEGRATIE

Lees meer…

KIND IN BEWEGING

Lees meer…

De Kleine Parel staat voor

kwaliteit, betrokkenheid en passie

blijf je verwonderen...

wees nieuwsgierig en innovatief!