Access Bars Practitioner Class

Cursussen

Access bars

Access Bars is werken met energie. Het schept rust én ruimte in je hoofd en in je lijf.  Zonder te praten kom je in diepe ontspanning, en krijgen vastzittende patronen en belemmerende gedachten veranderen. 

   

Access Bars Cursus

Access Bars… een supercursus die goed bij de drukte van deze tijd past. Iedereen rent, vliegt en holt van hot naar her zonder stil te staan bij het nu. Tijdens deze cursus heb ik dat ‘stilstaan’ even mogen ervaren en heb ik geleerd om dit andere mensen ook te laten ervaren. Het huiskamergevoel dat Wil van Kessel ons gaf tijdens de cursus bracht een ongedwongen sfeer en heeft ervoor gezorgd dat we maximaal konden stilstaan en leren.

Marissa Morit

Beter-Brein, Monster

Access Bars Cursus bij jou thuis

“Ga je alweer naar cursus?!”, hoor ik mijn dochter met regelmaat zeggen. “Ja, maar deze keer mag jij mee!” Spannend, want wat gaan we doen? Nou, dat is best lastig uitleggen. Het werd een dagje geven en nemen, in rust en stilte, zonder woorden.

Geen gefriemel aan het hele lichaam, want niet iedereen zit daar op te wachten. Dit geldt niet alleen voor stressvolle pubers zoals mijn dochter… In mijn praktijk zie ik jonge kinderen en volwassenen met trauma’s of gedragsuitdagingen, waardoor aanraking teveel stress/onveiligheid met zich meebrengt. De zeer lichte aanraking op de punten op het hoofd is vaak wel mogelijk. En keer op keer verbaast men zich over de effecten van deze behandeling! “Zo ontspannen heb  ik mijn kind nog nooit gezien.” Of “Dit is beter dan een massage.”

Verwonderlijk hoe punten op je hoofd zoveel kunnen brengen en/of zorgen voor loslaten van de nodige opgebouwde ballast. Eenvoudig, maar wat een krachtige werkwijze! Een werkwijze voor jong en oud, zodat je als moeder zijnde ook eens kan zeggen; “Kun je mij even behandelen?”

Sacha Slegers

Op naar Grip, Berghem

REFLEX INTEGRATIE

Lees meer…

KIND IN BEWEGING

Lees meer…

De Kleine Parel staat voor

kwaliteit, betrokkenheid en passie

blijf je verwonderen...

wees nieuwsgierig en innovatief!