Quantum Reflex Integration

Cursussen

Quantum reflexintegratie

Bonnie Brandes combineerde haar kennis over reflexintegratie en cold laser therapie en ontwikkelde het QRI Harmonic Laser programma. 

   

Quantum Reflex Integration - Basics

Data: Plaats jezelf op de interesselijst. Je ontvangt een e-mail zodra de data voor 2020 bekend zijn.

Trainer: Bonnie Brandes

Na 3 QRI behandelingen voor mijn dochter (4 jaar) waren de articulatieproblemen verleden tijd. Met deze geweldige methode wilde ik meer kinderen kunnen helpen. Ik schreef me in voor cursus en leerde hier de QRI methode toepassen. Mijn eerste echte cliëntje was een meisje van 7 jaar met ADHD wat eigenlijk niet stil zitten kon. Al tijdens de de eerst QRI behandeling veranderde zei in een rustig meisje tot grote verbazing van haar moeder.
Thessa van den Berg

Bikkels met Prikkels, Ouderkerk aan den IJssel

Op een rijtje

2020 | Quantum Reflex Integration Basics | plaats jezelf op de interesselijst

Methodes voor Reflexintegratie

Voordat je begint aan een reflexintegratie cursus of opleiding wil je misschien eerst weten welke methodes er bestaan, wie de grondleggers zijn, wat ze met elkaar te maken hebben, wat onderlinge verschillen en overeenkomsten zijn, op welke manier ze reflexen integreren, hoe ze ‘voelen’ en welke methode het beste past bij jouw professionele en/of privé situatie.

We adviseren je om dan eerst mee te doen met de Reflexintegratie Carroussel, waar je een goed beeld krijgt van de verschillende methodes.

Zelf ervaar je de reflexintegratie methodes aan den lijve, je krijgt persoonlijk advies en je ontdekt welke methode je het meest aanspreekt.

Meer ontdekken…

Vragen? Stuur een berichtje!

REFLEX INTEGRATIE

Lees meer…

KIND IN BEWEGING

Lees meer…

De Kleine Parel staat voor

kwaliteit, betrokkenheid en passie

blijf je verwonderen...

wees nieuwsgierig en innovatief!